Image Alt

>  Ödüller
Ödüller, Teşekkürler, Şükran Plaketleri
UNESCO Asya Kültür Merkezi Resimli Çocuk Kitapları Ödülü
Mustafa Ruhi Şirin’in yazdığı, Nazan Erkmen’in resimlediği Kuş Ağacı masal kitabı UNESCO Asya Kültür Merkezi Resimli Çocuk Kitapları Yarışmasında ikincilik ödülü kazandı (1992).
Türkiye Yazarlar Birliği Yılın Yayın Kuruluşu
Çocuk Vakfı Yayınları 1991 ve 1992 yıllarında yayımladığı altı di-zisi ile Türkiye Yazarlar Birliği Tarafından Yılın Kuruluşu seçildi (1992).
I. Bakırköy Çocuk Şenliği Şükran Plaketi
Çocuk Vakfı’nın çocuk merkezli etkinlikleri ile I. Bakırköy Çocuk Şenliği Şükran Plaketi verildi (1992).
VIII. Vakıf Haftası Anı Plaketi
Çocuk Vakfı’na, gerçekleştirdiği çalışmalar ile XIII. Vakıf Haftası Anı Plâketi verildi (1995).
BİRSAD Özel Ödülü
Çocuk Vakfı’na Çocuklar İçin Şefkate Çağrı Kampanyası nedeni ile Birleşik Sanatçılar Derneği Özel Ödülü verildi (1997).
Uluslararası Kukla Festivali Teşekkür Plâketi
Çocuk Vakfı’na Türk Kuklasına katkılarından dolayı Uluslararası Kukla Festivali Teşekkür Plâketi verildi (1998).