O Dev Hayalleri İçin Ödevimiz Çocuklar

''Çocuk Vakfı iş birliğiyle PTT, yardımlarınızı ulaştırmak için hazır''

• Çocuk Vakfı O Dev Hayalleri İçin Ödevimiz Çocuklar sosyal sorumluluk kampanyası düzenlenecek.
  • Yoksul çocukların eğitim gördüğü köy-mahalle ve taşımalı eğitim yapılan ilk ve ortaokulların ihtiyaçları karşılanacak.
  • Çocuklara okuma kültürü kazandırılması amacıyla dil, çocuk edebiyatı ve sanat değeri olan nitelikli kitaplar gönderilecek.
  • Okullarda sınıf kitaplığı ve kütüphane kurulmasına öncülük edilecek.
  • Okullara eğitim materyali gönderilmesi için gönüllü destekçilerin paydaşlığı sağlanacak.
  • Giyecek, ayakkabı ve oyuncak ihtiyaçları karşılanacak.
  • Deneyimli emekli öğretmenlerle genç kuşak sınıf ve branş öğretmenleri arasında iletişim kurulacak.
  • Okulların listesi www.cocukvakfi.org.tr adresinde yer alacak.
  • Eğitim destekleri okul adreslerine gönderilecek.
  • Kampanya çerçevesinde gönderilecek paket ve koliler PTT Kargo’nun Türkiye’deki tüm şubelerinden yüzde 60 indirimle gönderilebilecek.
  • 3 Eylül 2018’de başlatılan bu kampanya 31 Mayıs 2019 tarihine kadar sürdürülecek.
O Dev Hayaller için Ödevimiz Çocuklar  Kampanyası

Zekâ ve yeteneklerini geliştirmeleri için ülkemizin tüm çocuklarını desteklemeyi,
onlara güzel bir gelecek hazırlamayı kendimize bir ödev olarak görüyor,
PTT Kargo desteği ile yürüttüğümüz bu çocuk ödevine sizin de yardımlarınızı bekliyoruz. Özellikle köylerde yaşayan çocuklarımız için göndereceğiniz her türlü yardım
(kalem, defter, kitap, eğitim materyali, giysi, ayakkabı ve oyuncak), eğitimlerine ve gelişmelerine büyük katkı sağlayacak.

Okul Adresleri

O Dev Hayalleri İçin Ödevimiz Çocuklar kampanyasını desteklemek isteyen Çocuk Gönüllüleri, Çocuk Vakfına ayni veya nakdî yardım yapmadan paket ve kolilerini okullara gönderebilecek. Okulların adresleri için Çocuk Vakfı ile iletişim kurulabilecek. Köy-mahalle ve taşımalı okullara sınıf kitaplığı ve kütüphane kurmak isteyen Çocuk Gönüllüleri ile okul yöneticilerinin iletişim kurması sağlanacak.

Eğitim Destekleri İçin PTT Kargo yüzde 60 İndirim Uygulayacak

O Dev Hayalleri İçin Ödevimiz Çocuklar kampanyası çerçevesinde okullara gönderilecek eğitim yardımı için PTT Kargo yüzde 60 indirim uygulayacak. Eğitim yardımları Çocuk Vakfına değil, yardım talebinde bulunan okulların adreslerine PTT Kargo’nun Türkiye’deki tüm şubelerinden gönderilebilecek.

İletişim:

Zafer Sokağı No 17 Nişantaşı-İstanbul