Çocuk Dostu Gönüllüleri ePosta Grubu

Değerli Gönüllü Çocuk Dostları,

Merhaba.

Çocuk Vakfı kurulduğu tarihten bu yana gerçekleştirdiği çocuk ödevlerini duyurmayı da çocuk ödevi kabul ediyor. Şimdiye kadar başardığı ne varsa bunu gönüllü paydaşlarına borçlu. Bundan böyle bizden size duyurularla yetinmek istemiyoruz. Bizden size sizden bize karşılıklı iletişimle sürdürmek istiyoruz çocuk ödevimizi.

Bizden size sizden bize kelimelerinin anlamını açmak gerekecek: Çocuk Vakfı’nın elektronik posta ağı yalnızca yetişkinlerin üye olacağı bir ortam değil. Elektronik posta ağına çocuklar da üye olabilecek. Çocuk Vakfı’nın kuruluş amacına uygun olarak şu görüşü hayata geçirmek istiyoruz:Çocuklar için çocuklarla birlikte... Kuracağımız iletişimde çocuklarla yetişkinler eşit olacak.Bunun anlamı şu:Çocukları dinleyerek çocuklarla birlikte çocuk gerçeğiyle yüzleşeceğiz.

Çocuk Vakfı’nın elektronik posta ağı üzerinden kuracağımız iletişimde esas alacağımız bir ölçüt var: Çocuğun öncelikli yüksek yararı… İletişimin bu temel yaklaşıma dayanması halinde çocukla ilgili çabamızın daha değerli olacağını düşünüyoruz.

Çocuk Vakfı ile elektronik ortamda kuracağınız iletişimi Gönüllü Çocuk Dostu olarak da sürdürebilirsiniz. Bunun için Çocuk Vakfı’nın gönüllü paydaşlarıyla gerçekleştireceği her çocuk ödevinde payınızın olmasını arzu etmeniz yeterli.

Sözcüklerinizi okudukça ve sesinizi duydukça umudumuz çoğalacak.

Umut var!...Ve hep olacak!...

Mustafa Ruhi Şirin
Çocuk Vakfı Kurucusu